Tere tulemast!

Tere! Mina olen Anni ja mul ei ole hetkel end väga palju muuga defineerida, kui sellega, et mul on kaks last – neljane Matheo ja kahene Eleanor. Nagu iga [mitmes] lapsehoolduspuhkusel viibiv ema otsib endale teravaid elamusi ja uusi väljundeid, nii ka mina. Mõtlesin, kas hakata küüsi või ripsmeid panema, aga sattusin hoopis lasterõivaid tegema.

Aga mitte lihtsalt niisama lasterõivaid. Minu ettevõte Kioko OÜ toodab orgaanilise puuvillakanga jääkidest minimalistlikke lasteaia- ja koolilasterõivaid, et aidata lapsevanematel teha lapse- ja keskkonnasõbralikke valikuid, mis kestavad ning mis jätavad ka lastele parema homse. Ei, see pole loosung ja ei, ma ei kandideeri märtsis Riigikokku. Ma tegelikult ka usun sellesse, mida ma teen ning soovin luua lasterõivaid, mis ei tekitaks veel rohkem keskkonnakahju ega mom guilti, mida vanemlus juba nagunii tekitab.

Kirjutan kõigest täpsemalt edaspidi. Sellel lehel jagan oma teekonda ettevõtjana ning Kioko OÜ tegemisi kuni selleni välja, et märtsis avan e-poe ja siis hakkan teie feedis LHV kombel “Vabandust, preili/noormees [olenemata vanusest!], mis lasterõivaid teie lapsed kannavad?” oma tooteid pähe määrima. Haha.
Pilt

Uudiskirjaga liitumisel esimeselt tellimuselt -10%.